Februar - CRVENI KRST ČAČAK Zvanična prezentacija

...
Idi na sadržaj

Glavni meni

Aktivnosti > 2013

Konurs – Krv život znači 2013.Crveni krst Čačak raspisao je literarni i likovni konkurs sa temom promocije dobrovoljnog, anonimnog i neplaćenog davalaštva krvi – „KRV ŽIVOT ZNAČI“. Po svim osnovnim i srednim školama na teritoriji grada Čačka.

Crveni krst Čačak će 3 prvoplasirana rada u obe kategorije dostaviti Crvenom krst Srbije do 19. aprila 2013. godine. Nagrade za prvo, drugo i treće plasirane, u obe kategorije, obezbeđuje Crveni krst Srbije.

08. februar / Regionalni koordinacioni sastanak


Održan je 08. februara 2013. u Kraljevu, regionalni koordinacioni sastanak sekretara/koordinatora projekta „Zajednički program za inkluziju romske i marginalizovane dece u obrazovanje (Podrška romskoj deci u obrazovanju, Pomoć deci i mladim osobama sa invaliditetom)“. Jedna od tema je bila i partnerstvo sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, kao i Strategija Socijalne delatnosti Crvenog krsta Srbije.14. februar / Donacija


Povodom praznika Svetog Trivuna (14. februara), Crveni krst Čačak je podelio višečlanim porodicama poklon paketiće slatkiša i trajnih suhomesnatih proizvoda, koje je dobio kao donaciju od preduzeča „TGK“ Čačak.

20. februar / Dobrovoljno davalaštvo krvi


Crveni krst Čačak organizovao je 20. februara 2013. godine u maloj Sali Doma kulture Čačak u vremenu od 9,00 do 16,00 sati akciju dobrovoljnog davalaštva krvi, realizator je Institut za transfuziju krvi Srbije. Akcije se organizuju u okviru Zimske kampanje koja se tokom januara – februara realizuje u svim gradovima i opštinama Srbije.

Tom prilikom prikupljeno je 55 jedinica krvi.


 
 
Nazad na sadržaj | Nazad na glavni meni