Mart - CRVENI KRST ČAČAK Zvanična prezentacija

...
Idi na sadržaj

Glavni meni

Aktivnosti > 2013

8. mart

8. marta u prostorijama Crvenog krsta Čačak, u okviru programa brige o starima, priređena je skromna zakuska i tom prilikom su damama podeljeni prigodni pokloni, koje je Crevni krst obezbedio uz pomoć lokalnih donatora.


16-19 mart

U vremenskom periodu od 16. – 19. marta, boravili smo u bratskoj, prijateljskoj poseti Crvenom krstu Bitolja, povodom 101. godine postojanja, zajedno sa Predsednicima i Sekretarima Crvenog krsta Bugarske, Turske, Slovenije, Rumunije.
Tom prilikom izvršena je razmena iskustava u radu, sa posebnim akcentom na rad sa mladima – organizacija Kampova za pripadnike Omladinskih terenskih jedinica, zatim u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi, kao i delovanja u nesrećama.


21. mart

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Domu kulture u Čačku
Akciju je organizovao Crveni krst Čačak, a veliku pomoć u kampanji i tokom realizacije akcije, pružili su pripadnici Omladinsko terenske jedinice Crvenog krsta Čačak.

22. mart

U Medicinskoj školi u Čačku, u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravlje u Čačku, obeležen je Svetski dan borbe protiv turbekuloze.
Istog dana, pripadnici OTJ Crvenog krsta Čačak posetili su pacijente hospitalizovane na grudnom odeljenju Gradske bolnice u Čačku i podelili pakete svežeg voća, koje je CK dobio u donaciju od preduzeća DOO „Ila promet“ Čačak.

25-29. mart

U srednjim školama na područja grada Čačka, uspešno je realizovana akcija prikupljanja krvi, od punoletnih učenika i tom prilikom je prikupljeno 432 jedinice krvi.
Posebno veliki odziv i dobra organizacija akcije bila je u gradskoj Gimnaziji, gde je u toku jednog dana prikupljeno 142 jedinice krvi.

31. mart

Realizovan izlet dece koja pohađaju program „Podrška romskoj deci u obrazovanju“.

 
Nazad na sadržaj | Nazad na glavni meni