Novembar - CRVENI KRST ČAČAK Zvanična prezentacija

...
Idi na sadržaj

Glavni meni

Aktivnosti > 2012
14.11.2012.

___________________________________________________________________________

Sveti Kozma i Damjan (Vrači)

U prostorijama naše organizacije održana je ceremonija sečenja slavskog kolača uz prisustvo mnogobrojnih zvanica.


 
17.11.2012.

___________________________________________________________________________

Crveni krst Čačak, Grupa mladih „Ča aktivisti” i „Čačanski glas” organizovali su Lokalnu akciju pod nazivom “Kad si slobodan budi human” u subotu, 17. novembra u prostorijama “Čačanskog glasa”, u Bulevaru oslobođenja 37.
Tom prilikom za decu iz socijalno najugroženijih porodica, uzrasta od tri do deset godina, organizovana je kreativna radionica i uručeni poklon paketići, koje su za njih pripremili Ča aktivisti, uz podršku redakcije nedeljnika koji sa Čačanima živi već 80 godina. Ovoj akciji su se priključili mladi iz gradskih i seoskih mesnih zajednica, kao i oni koji već imaju iskustva u humanitarnom radu.
Lokalna akcija je deo projekta “Šta sve možemo u slobodno vreme?”, koji realizuje udruženje „Grupa Proces” iz Beograda u saradnji sa „Čačanskim glasom“, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.
Cilj akcije je da “Ča aktivisti”, zajedno sa redakcijom “Čačanskog glasa”, medijski promovišu solidarnost i humanitarne aktivnosti kao način provođenja slobodnog vremena mladih u svojoj lokalnoj sredini.
Različite načine kvalitetnog provođenja slobodnog vremena grupa mladih aktivista dva meseca promoviše i kroz tekstove koje objavljuje u listu “Čačanski glas”.

 
 
 
Nazad na sadržaj | Nazad na glavni meni